Blue planet 1&2, (Blu-Ray)

€ 34,31
Inclusief btw
Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 34 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 34 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,70.

De veelgeprezen en baanbrekende natuurdocumentaires Blue Planet I & II zijn nu voor het eerst verzameld in een box.
Verteller Sir David Attenborough neemt ons mee op een betoverende reis en laat zien hoe ongelooflijk mooi en tegelijk angstaanjagend de zee kan zijn. En passant wordt een aantal van de best bewaarde geheimen van de onderwaterwereld onthuld. We ontdekken nieuwe soorten, nemen een kijkje in
leefgebieden waar nog nooit iemand is geweest en zien hoe dieren overleven op een manier die nog nooit door een camera is vastgelegd. We bezoeken diepe zeeën, koraalriffen, de open oceaan en groene kusten. We maken kennis met verbluffende wezens en zijn getuige van diergedrag dat nog nooit iemand heeft gezien. Maar wat we inmiddels ook weten, is dat de gezondheid van de oceanen bedreigd wordt. Dit is dus hét moment om op verkenning te gaan in die uitgestrekte wereld en te onderzoeken hoe de toekomst van onze ‘Blauwe Planeet’ eruitziet.
Deze collectie is het ultieme document over onze oceanen en bevat alle afleveringen van Bleu Planet I en II, gepresenteerd door Sir David Attenborough.
PX8711983443679

Productspecificaties

Genre
(10)
Natuur & Wetenschappen  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
05/03/2018
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
900
Dvdgebied
(44)
B  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product