FOUR SEASONS

€ 10,39
Inclusief btw
DOCUMENTARY, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Wereldberoemde panorama’s en de verborgen schoonheid van plekken die niet zo bekend zijn, bieden u de allerdiepste ontspanning aan. Dankzij Peak Escape kunt u de ongereptheid van de Appalachen op een unieke wijze beleven. Dit fascinerende gebergte steekt hoog boven North Carolina en Tennessee uit en is één van de oudste bergketens ter wereld.

Dit cyclische verhaal van de seizoenen is de omvangrijkste documentatie die ooit over dit gebied op film is vastgelegd. Door uitsluitend gebruik te maken van HD-technologie, natuurgeluiden en muzikale composities van Tom Middleton, Briza en Secede, gepresenteerd in dolby 5.1 digital surround sound, maakt Peak Escape een natuurbelevenis uit een volledig nieuw perspectief mogelijk.

Gefilmd in de volgende gebieden: Mount Mitchell, Roan Mountain, Grandfather Mountain, Cold Mountain, Whitewater Falls, Looking Glass Falls, Hebron Rock Colony, Twisted Falls, Steels Creek, Linville Falls, Lost Cove en veel meer!

Ondersteun het behoud van deze plekken! Een deel van alle opbrengsten gaat naar plaatselijke organisaties die zich inzetten voor de bescherming van het milieu.
PX4260109410599

Productspecificaties

Genre
(10)
Natuur & Wetenschappen  
Label
(14)
LICHTUNG MEDIA  
Uitvoering
(3)
Blu-Ray  
Release datum
(32)
19/05/2014
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
84
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product