BBC earth - Expedition Borneo, (DVD)

€ 6,23
Inclusief btw
DOCUMENTARY/BBC EARTH, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Een team onderzoekers, biologen en filmmakers reizen naar het donkere hart van Borneo op zoek naar ‘nieuw te ontdekken’ diersoorten. Ze zien hun inspanningen beloond met de ontdekking van talloze nieuwe soorten. Hun spectaculaire ontdekkingen dragen bovendien bij aan de creatie van een gigantisch mooi nieuw natuurreservaat in een van de laatste echt ongerepte natuurgebieden ter wereld!
Dwars door Borneo loop een keten van steile bergen, diepe valleien en hoge plateaus. Het is de natuurlijke barriÃ?re die dit onherbergzame gebied gesloten houdt voor de buitenwereld. Een ademnemend mooi landschap vol duistere regenwouden en duizenden meters hoge bergtoppen. Hier wonen nauwelijks mensen. Exotische diersoorten zijn er des te meer. Dwergolifanten, nevelpanters, Javaanse neushoorns, Maleise beren en de netpython, met een lengte van tien meter de langste slang ter wereld.
Ontdek deze ongelooflijke wereld samen met een team biologen, antropologen en onverschrokken bergbeklimmers. Het hart van Borneo is de laatste grote wildernis in Zuid-Oost Azië. Aangevoerd door het Wereld Natuurfonds strijden talloze organisaties voor het uitroepen van dit gebied tot natuurreservaat. De uitkomsten van de expeditie in deze serie dragen bij aan deze strijd�.
PX8715664104347

Productspecificaties

Genre
(10)
Natuur & Wetenschappen  
Label
(14)
BBC EARTH  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/05/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
151
Dvdgebied
(44)
A  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product