BBC wildlife special 1, (DVD)

€ 6,92
Inclusief btw
DOCUMENTARY, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

De Gorilla, de mythe ontrafeld:
Meer dan een eeuw geleden baanden de eerste ontdekkingsreizigers zich een weg door de Kongolese wouden, om terug te keren met bloedstollende verhalen over een agressieve mensaap, half mens, half dier. De mythe van King Kong was geboren. Deze opmerkelijke documentaire volgt de ontwikkelingen in drie recentelijk ontdekte gorillareservaten in Noord-Kongo: Ndoki, Odzala en Lossi. Tijdens de zoektocht naar de ware aard van de laaglandgorilla wordt een web van romantiek, vriendschap, jaloezie en onschuld ontrafeld, waar geen enkele soap aan kan tippen.

De Grizzly, de ondernemer van de wildernis:
Er zijn maar weinig dieren die hun intelligentie, kracht en vindingrijkheid kunnen meten met die van de Noord-Amerikaanse bruine beer, de Grizzly. Hij is sterk genoeg om een kariboe aan te vallen en sneller dan een eland. Hij is behendig en hij heeft het geduld om onder de rotsen naar zeemosselen te zoeken. Hij overleeft de heetste zomers en de barste winters op plaatsen waar niemand dat ook maar in de verste verte zou verwachten. Deze documentaire toont ons de intiemste wereld van de grizzly: hoe moeders hun jongen opvoeden, de speelsheid van de jongen, de ontberingen van de adolescentie en de rituelen van de paring. Het verbazingwekkendste van alles is dat iedere grizzly zo zijn eigen karakter heeft, in uiterlijk, temperament en vaardigheden.

De Luipaard, prins der duisternis:
De luipaard is de minst bekende van de Afrikaanse katachtigen. Tot nu toe was het vrijwel onmogelijk om een nachtdier te observeren. Om deze documentaire tot stand te brengen, is gebruikgemaakt van state-of-the-art camera apparatuur. De duisternis wordt getrotseerd en wij volgen het leven van twee luipaarden in de Luangwa Vallei in Zambia om de nachtelijke geheimen te onthullen van deze eenling onder katachtigen.

De Krokodil, het lachende monster:
Slechts één reptiel heeft het tijdperk van de dinosaurussen weten te overleven: de krokodil. Krokodillen mogen dan wel oud zijn, maar het zijn nog altijd de succesvolste zoetwater-jagers. Na een diepgaand onderzoek naar hun leefwereld, dat zowel overdag als 's nachts, boven en onder water plaatsvond, beseffen wij wat een hoge ontwikkelingsgraad deze dieren hebben bereikt. Om in survivaltermen te spreken: de krokodil heeft alle reden tot lachen.
PX5050582956511

Productspecificaties

Genre
(10)
Natuur & Wetenschappen  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/06/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
200
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product