BBC earth - Frozen planet, (Blu-Ray)

€ 10,13
Inclusief btw
TV SERIES/BBC EARTH, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

De schoonheid en veelzijdigheid van Frozen Planet laten zich nauwelijks beschrijven. De indrukwekkende en ontroerende beelden uit Frozen Planet zijn dan ook cadeautje voor de kijker.

Frozen Planet biedt een unieke inkijk in het uitzonderlijke leven op het ijs en onder water. De gevolgen van klimaatverandering zijn nergens zo goed te merken als op de Noordpool en Antarctica. Zo brengt het wegsmelten van zee-ijs bijvoorbeeld de ijsbeer, Arctische walvissen op de Noordpool en de keizerpinguïn op Zuidpool in de knel. Bovendien zijn de ijsmassa’s op de polen onmisbaar voor het leven op de rest van de wereld.

De verschijning van Frozen Planet gebeurt in nauwe samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WNF). Het WNF bestaat dit jaar vijftig jaar en vraagt in zijn jubileumjaar extra aandacht voor de Noordpool. Om dieren én mensen uit traditionele gemeenschappen de kans te geven zich aan te passen aan de gevolgen van klimaatverandering werkt WNF hard aan het vergroten van de beschermde gebieden op de Noordpool. De aanschaf van de Nederlandstalige versie van Frozen Planet op Blu-Ray en DVD betekent direct een donatie voor natuurbescherming door het WNF op de Noordpool.
PX8715664090268

Productspecificaties

Genre
(10)
Natuur & Wetenschappen  
Label
(14)
BBC EARTH  
Uitvoering
(3)
Blu-Ray  
Release datum
(32)
05/12/2014
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
289
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
Frozen planet: On thin ice - Science at the end of the earth.
Nieuw product