BBC earth - Great bear stakeout, (DVD)

€ 5,45
Inclusief btw
DOCUMENTARY/BBC EARTH, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

Elke zomer verzamelen honderden grizzlyberen zich in de Noord-Amerikaanse bossen om te paren, te vechten en op wilde zalm te jag en.Het bekende, idyllische plaatje. Maar wat schuilt er achter?
Deze fantastische natuurdocumentaire van de BBC brengt u midden in het berenleven. In het hart van de wouden van Alaska lmden de makers de grizzlyberen vrijwel non-stop, waardoor een unieke kijk ontstaat op het dagelijkse leven van een grizzlybeer in de wilde, ongerepte natuur.

De makers van Bear Stakeout volgden dezelfde groep grizzlyberen voor langere tijd, waardoor u de individuele beren leert kennen als personages met ieder hun eigen verhaal. Voor sommige is het leven gemakkelijk, voor andere, zoals de jonge moederbeer en haar jongen, is het vanaf de eerste dag een harde strijd. De bossen van Alaska kunnen een vijandige plek zijn. Maar dat geldt zowel voor de beren als voor de filmcrew�
PX8715664106891

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Justin Kelly  
Genre
(10)
Natuur & Wetenschappen  
Label
(14)
BBC EARTH  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
17/09/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
100
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product