Zuid - Oost USA, (DVD)

€ 14,99
€ 12,52 € 2,47 korting
Inclusief btw
Noord tot Zuid, DVD
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Documentaire over de steden rond de Mississippi-rivier zoals Nashville, Memphis en New Orleans. Veel informatie over muziekgengres, eigen aan deze streek,zoals de cajun-streek, Graceland van Elvis Presley en de country-muziek van Nashville. Eveneens veel geschiedenis over de slavernij en de burgeroorlog die in die streek hevig werd gevoerd.
Noord tot Zuid Vof maakt films over mooie toeristische bestemmingen in de wereld. De films zijn voorzien van Nederlandse commentaar wat uniek is voor de Nederlandse en Belgische markt. De DVD's bieden enerzijds een bron aan informatie voor toekomstige reizigers, maar anderzijds zijn ze zo opgebouwd dat ze ook voor de gewone kijker een mooie documentaire vormen. De combinatie tussen de beelden en de muziek zijn een streling voor oog en oor. De nadruk ligt vooral op natuur (dieren en landschappen) en cultuur (oude gebouwen en typische bevolking). In de inleidingen komen de belangrijke toeristische faciliteiten en mogelijkheden aan bod. Er wordt een heleboel informatie over het land gegeven zodat de films een hoge aarderijkskundige waarde hebben. De montage is vlot en levendig, en gemaakt met professioneel materiaal. De films duren max. 40 min. zodat het niet vervelend wordt.
HD Breedbeeld-film van 35 min
Nederlands gesproken commentaar
PX1000000000163
1 Item

Productspecificaties

Genre
(10)
Aardrijkskunde  
Release datum
(32)
31/03/2015
Nieuw product