Burma VJ, (DVD)

€ 4,99
Inclusief btw
DOCUMENTARY, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Beelden vanuit de militaire dictatuur Birma (Myanmar) zijn zeldzaam. Een groep van dertig anonieme Birmese videoreporters probeert daar, met gevaar voor eigen leven, verandering in te brengen door in het geheim opnames te maken van de misstanden in hun land. Dankzij de beelden van deze jonge verslaggevers wordt de opstand tegen de militaire dictatuur in september 2007 wereldnieuws. Het maakt ze tot staatsvijand nummer 1.
Het is aan deze jonge, moedige filmers te danken dat de wereld te zien kreeg hoe de vreedzame opstand van boeddhistische monniken tegen de militaire dictatuur bloedig werd neergeslagen. Het vaak confronterende beeldmateriaal werd naar Noorwegen gesmokkeld en ging vervolgens dankzij de organisatie Democratic Voice of Burma de hele wereld over. De verslaggevers zetten hun leven op het spel om te laten zien hoe het er werkelijk aan toegaat in een van de meest afgesloten landen ter wereld.
PX9789058495501

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Anders Østergaard  
Genre
(10)
Aardrijkskunde  
Label
(14)
IDFA'S DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/11/2013
Taal
(39)
Bislama  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
85
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product