Nederland: Het Boek

De Speld

€ 20,00
Inclusief btw
in vijf miljard jaar van supermacht tot wereldrijk, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Nederlanders zijn groots. Dat is altijd zo geweest, maar het is niet bij iedereen bekend. In het monumentale werk Nederland: het boek (5e herziene druk) wordt voor het eerst aandacht besteed aan die grootsheid. Bekende gebeurtenissen worden in een nieuw perspectief geplaatst, of juist uit hun context gerukt. In dit rijkelijk geïllustreerde boek ziet u hoe Nederland uit de big bang ontstaat, hoe de eerste Nederlanders Afrika verlaten en hoe de versierpogingen van de Bourgondische hertogen Nederland bijeen brachten. Zet de gevierendeelde Balthasar Gerards weer in elkaar met een legpuzzel, doe de inburgeringstest voor hugenoten, lees over de laatste minuut voor de ontzuiling en leer waarom het buitenland te veel in zichzelf gekeerd is. Newtons ontdekking van de zwaartekracht was slechts een incident vergeleken met de onthullingen in dit boek. De Speld bracht Nederland: het boek in 2012 voor het eerst uit, sindsdien heeft het heden de geschiedenis ingehaald. Daarom heeft De Speld dit jaar met succes een crowdfundingcampagne gelanceerd om het volk zijn geschiedenis terug te geven.
De Speld is de grootste satirische nieuwsbron van Nederland. De artikelen van De Speld bereiken maandelijks miljoenen mensen. Het betrouwbare nieuws wordt twee keer per week in de Volkskrant gepubliceerd.
PX9789082772173

Productspecificaties

Auteur
(7)
De Speld  
Thema
(64)
Geschiedenis,   Humor,   Humoristische fictie  
Trefwoorden
(73)
crowdfunding,   geschiedenis,   satire  
Fonds
(28)
De Speld BV  
Uitgavedatum
(32)
02/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
150
Druk
(30)
1 (Heruitgave)
Herdruk
(62)
Ja
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product