Klinisch redeneren voor verpleegkundigen

€ 35,95
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 35 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 35 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,75.

Klinisch redeneren is de basisvaardigheid van iedere verpleegkundige. Door klinisch redeneren kun je goede besluiten nemen en in de beroepspraktijk verantwoordelijkheid dragen. De beroepspraktijk van verpleegkundigen verandert in snel tempo. Zorg wordt complexer. Door klinisch redeneervaardigheden continu te blijven ontwikkelen kan de moderne verpleegkundige deze veranderingen aan.

Dit boek legt uit waarom het belangrijk is dat zowel studenten als verpleegkundigen aandacht besteden aan klinisch redeneren. Klinisch redeneren voor verpleegkundigen beschrijft hoe je klinisch redeneren kan leren en toepassen en hoe je daarbij gebruik maakt van kennis, ervaring en reflectie. Het laat ook zien hoe je van gegevens tot een probleemstelling en interventies komt en waarom standaard diagnoses niet altijd passen. Als laatste gaat Klinisch redeneren voor verpleegkundigen in op de relatie tussen indirecte zorg en klinisch redeneren. Op dit gebied zijn nieuwe technologische ontwikkelingen relevant. Ook het belang van continue professionele ontwikkeling voor het klinisch redeneren komt aan de orde.

In deze tweede druk zijn de teksten geactualiseerd en aangepast aan nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Daarnaast zijn aan ieder hoofdstuk toepassingsmogelijkheden toegevoegd hoe met het klinisch redeneren kan worden geoefend.

Het boek Klinisch redeneren voor verpleegkundigen is bestemd voor verpleegkundigen in opleiding. Daarnaast is het voor verpleegkundigen een houvast in de dagelijkse praktijk.

Klinisch redeneren voor verpleegkundigen is geschreven door een team van docenten, wetenschappers en praktiserende verpleegkundigen uit verschillende velden.

PX9789036824361

Productspecificaties

Thema
(64)
Verpleegkunde  
Trefwoorden
(73)
bachelor nursing 2020,   ebp,   gordon,   icf,   leren in het werk,   nurse sensiive outcomes,   omaha,   redeneerhulpen,   samenwerking  
Fonds
(28)
Bohn Stafleu van Loghum  
Uitgavedatum
(32)
20/02/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
171
Druk
(30)
2
Nieuw product