Binnenvaart

Sys, Christa

€ 65,00
Inclusief btw
Theorie en praktijk, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 01/09/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 65 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 65 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 3,25.

De Green deal van de Europese Commissie zet in op verduurzaming en stimuleert de markt om meer te vervoeren langs de binnenwateren. Om dit proces haalbaar te maken is het ook noodzakelijk dat de verschillende stakeholders diepgaande kennis van de binnenvaartsector kunnen verwerven.

Dit handboek licht de binnenvaarsector in al zijn facetten toe. Het boek staat ook stil bij de problemen en uitdagingen in deze sector. De combinatie van theorie en praktijk, doorspekt met talrijke oefeningen en praktijkvoorbeelden, maakt de geïnteresseerde in binnenvaart snel vertrouwd met deze sector. Deze aanpak is interessant voor de logistieke partijen die gebruik (willen) maken van deze transportmodi en voor (beginnende) binnenvaartondernemers en hogere beleidsniveaus. Daarnaast is het interessant voor jonge onderzoekers om zich vertrouwd te maken met de meest voorkomende problemen in de sector en met de oplossingen om die problemen aan te pakken. Ten slotte is het boek ook voor studenten een zeer interessant referentiewerk.

PX9789401470667

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sys, Christa  
Uitgavedatum
(32)
01/09/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Pagina's
(8)
440
Druk
(30)
1
Nieuw product