28 Krachtige Gedachten

Anke Weber Smit

€ 9,95
Inclusief btw
Weber Smit, Anke, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Op basis van eigen ervaringen ontdekte Anke Weber Smit hoe ze haar gedachten en emoties kon sturen en hoe dit vaak een verrassend andere en positieve kijk opleverde. Ze was zo onder de indruk van het effect van haar gedachten dat ze zich verdiepte in de wereld van gedachtekracht en -manifestatie. Ze verzamelde eigen ervaringen en bundelde de 28 krachtigste in dit boek. Het zijn voorbeelden van situaties die duidelijk maken hoe snel een kleine verandering in je gebruikelijke waarnemings- en gedachtepatroon je kijk op het leven in positieve zin kan veranderen. Coach en oud-wetenschapper Anke Weber Smit is een internationaal erkend expert op het gebied van hooggevoeligheid. In de loop van haar eerdere carrière als ecologe heeft zij ervaring opgebouwd in personeelsmanagement, studiebegeleiding en persoonlijk leiderschap. In 2017 verscheen van haar het boek Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit.
PX9789463652421

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anke Weber Smit  
Thema
(64)
Interpersoonlijke communicatie en vaardigheden,   Psychologie: het zelf, ego, identiteit, persoonlijkheid,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Trefwoorden
(73)
coaching,   hooggevoeligheid,   positief denken  
Uitgavedatum
(32)
06/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
115
Druk
(30)
1
Nieuw product