Waarom je doet wat je doet

Tim Clinton

€ 19,95
€ 18,75 € 1,20 korting
Inclusief btw
Het Geheim van Gezonde Relaties, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Je hebt gezonde relaties nodig. Relaties kunnen de genezing en de verandering brengen die je nodig hebt. Hoe zit het met de relaties in jouw leven? Voel je je verbonden met de mensen van wie je houdt? Of voel je je ondanks de relaties die je hebt, eenzaam en alleen? En hoe is de band met je kinderen? We veroorzaken allemaal pijn en we worden allemaal gekwetst. Toch blijven we verlangen en blijven we zoeken naar relaties. Wij, mensen, hebben een hardnekkige behoefte aan liefde. In dit boek ontdek je waarom je doet wat je doet, en waarom je, als gevolg daarvan, moeite of juist vreugde ervaart in relaties. Je gaat inzien wat jij (bewust en onbewust) bijdraagt aan jouw relaties, en leert de mensen om wie jij geeft beter begrijpen. Het is tijd om te breken met de pijn die je bent gaan accepteren in relaties, pijn die je meer verdriet dan vreugde bezorgt. Het is tijd om op een nieuwe manier met anderen om te gaan, zelfs als dat vooruitzicht je een beetje beangstigt. Het is tijd om liefdevolle, langdurige relaties op te bouwen met de mensen om wie je het meeste geeft. Het is tijd voor een nieuwe manier van leven. Want relaties zijn alles.
Dr. Tim Clinton (gepromoveerd in professionele counseling) is een auteur en de voorzitter van de 50.000 leden tellende Amerikaanse vereniging van christelijke counselors. Hij is ook hoogleraar counseling en pastorale zorg en uitvoerend directeur van het c
PX9789082858747

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tim Clinton  
Medeauteurs
(23)
Gary Sibcy  
Vertaler
(27)
Jolke Bomhof  
Originele titel
(29)
Why you do the things you do
Genre
(10)
Klinische psychologie  
Trefwoorden
(73)
huwelijk,   opvoeding,   relaties,   vriendschap  
Fonds
(28)
Unravel Publishers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 160mm, 19mm
Pagina's
(8)
284
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product