Uit de pedicurepraktijk

Ellen van Kruining

€ 33,95
Inclusief btw
Casuistiek voor het voetlicht, Van Kruining, Ellen, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 33 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 33 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,65.

In veertien boeiende casussen beschrijft Ellen van Kruining de aanpak van de meest uiteenlopende voetproblemen, uitgevoerd door ervaren collegaâ??s, waaronder Toos Mennen en Tineke de Beer.

Vooral bij complexere en/of minder vaak voorkomende voetproblematiek is het vinden van de beste aanpak soms lastig. Dan is het fijn om even over de schouder van collegaâ??s mee te kijken en te zien, hoe zij met vergelijkbare situaties omgaan. Het â??kijkje in de praktijkâ?? dat dit boek u geeft, biedt ondersteuning bij het uitoefenen van uw beroep.

De casussen zijn gebaseerd op vakgerichte artikelen die in de jaren 2006 tot en met 2009 in Podopost verschenen. De oorspronkelijke teksten zijn herschreven en aangevuld met vele extraâ??s zoals nieuw beeldmateriaal en actuele informatie over achterliggende oorzaken, behandelmogelijkheden, voetgerelateerde ziektebeelden, minder bekend instrumentarium, schoenadvies en ervaringen van andere collegaâ??s. Daarnaast vertelt de auteur, in samenspraak met de betrokken (medisch) pedicures, hoe de voeten van hun cliënten uit de casussen van weleer er in 2015 voor staan.

De onderwerpen zijn divers en variëren in complexiteit. Zowel de instrumentele behandelingen als het toepassen van specialistische technieken krijgen aandacht. Dat maakt deze uitgave aantrekkelijk voor zowel beginnende als ervaren (medisch) pedicures.

Journalist, schrijver en pedicure Ellen van Kruining publiceert sinds 2005 zeer regelmatig artikelen in Podopost.

PX9789036808767

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ellen van Kruining  
Medeauteurs
(23)
Ellen van Kruining  
Thema
(64)
Geneeskunde: algemene onderwerpen  
Trefwoorden
(73)
basispedicure,   diabetische voet,   likdoorns,   medisch pedicure,   pedicure plus,   reumatische voet,   vaatproblemen,   voetverzorging,   wratbehandeling  
Fonds
(28)
Bohn Stafleu van Loghum  
Uitgavedatum
(32)
16/10/2015
Uitgavejaar
(74)
2015  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
144
Druk
(30)
1
Nieuw product