Netwerkpsychiatrie

Niels Mulder

€ 40,95
Inclusief btw
Samenwerken aan herstel en gezondheid, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 40 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 40 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,00.

Netwerkspychiatrie verbetert de kans op herstel Met (lerende) netwerken maximaliseert netwerkpsychiatrie de kans op herstel. Ze bestrijdt versnippering in de zorg en bevordert inclusie in de samenleving. Netwerkpsychiatrie kan morgen worden ingevoerd. Zorg voor mensen met complexe psychische problemen Netwerkpsychiatrie is een model voor het leveren van geïntegreerde zorg aan mensen met complexe psychische problemen. Zorg en begeleiding kunnen flexibel en naar behoefte op- en afgeschaald worden, zonder dat de continuïteit van zorg in gevaar komt. Hiervoor is effectieve samenwerking nodig tussen disciplines uit de gezondheidszorg en het sociale domein Minder problemen en beter herstel Door samen te werken in (lerende) netwerken kunnen al bestaande initiatieven zich verenigen. Dit kan op het niveau van de patiënt, maar ook op het niveau van organisaties. Het doel: betere behandeling, minder versnippering en efficiënter gebruik van beperkte middelen. Netwerkpsychiatrie zorgt, zonder de privacy in gevaar te brengen, voor minder problemen en beter herstel.
PX9789024434190

Productspecificaties

Auteur
(7)
Niels Mulder  
Medeauteurs
(23)
Bram Berkvens,   Eva Leeman,   Frits Bovenberg,   Gerdie Kienhorst,   Hans Kroon,   Jaap van Weeghel,   Philippe Delespaul,   Tom van Mierlo  
Fonds
(28)
Boom  
Uitgavedatum
(32)
17/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product