Anatomie in vivo

Bernard J. Gerritsen

€ 99,95
Inclusief btw
Inspectie en palpatie van het bewegingsapparaat, Monique A. M. Berger, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 99 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 99 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 4,95.

Ontleden met oog en hand, door de gesloten huid heen. Dat is wat de auteurs verstaan onder â??Anatomie in vivo. Inspectie en palpatie van het bewegingsapparaatâ??. De beschreven inspectie en palpatie zijn namelijk niet alleen gericht op het lichaamsoppervlak, maar ook op dieper gelegen structuren. Duidelijke fotoâ??s illustreren het oppervlak en fraaie tekeningen de diepere delen van het lichaam. Hoewel in de eerste plaats bedoeld als instructie bij de praktijk van de anatomie in vivo, is dit boek door de bijzondere illustraties en de grondigheid van de beschrijvingen tegelijkertijd een naslagwerk. Het uitgebreide register is daarop afgestemd.

Het bijhorende online supplement bevat een keur aan opdrachten en vragen per paragraaf, ingedeeld naar het niveau van de studenten. De feedback op de opdrachten en vragen is per hoofdstuk te downloaden. Bij de hoofdstukken 2 t/m 6 zijn bovendien een 30-tal videoâ??s met betrekking op de afbeeldingen te bekijken. Waarbij de afbeeldingen van een beweging alleen de begin- en eindstand tonen, brengen de videoâ??s het â??ontstaanâ?? van de verschillen tussen deze standen in beeld. In het boek staan de videoâ??s steeds vermeld bij de desbetreffende afbeelding direct na de inhoudsopgave. 

Het digitale oefenprogramma â??Anatomie in vivoâ?? bevat van iedere spier een overzicht van de aanhechtingsplaatsen, effecten, innervatie, inspectie en palpatie, met daarnaast een schematische tekening en, waar mogelijk, een foto. Het is beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-gebruikers.

Anatomie in vivo. Inspectie en palpatie van het bewegingsapparaat is bestemd voor opleidingen in het hbo en wo, onder andere fysiotherapie, ergotherapie, bewegingstechnologie en bewegingswetenschappen. Voor basisartsen tijdens de inleidende fase van medische specialisaties als huisartsgeneeskunde, revalidatie en orthopedie, bevat het een schat aan informatie.

PX9789036823944

Productspecificaties

Auteur
(7)
Bernard J. Gerritsen  
Medeauteurs
(23)
Gerard C.A. Elshoud,   Henk Schutte,   Monique A.M. Berger  
Thema
(64)
Fysiotherapie  
Trefwoorden
(73)
anatomie,   bewegingsapparaat,   bewegingstechnologie,   fysiotherapie,   revalidatie  
Fonds
(28)
Bohn Stafleu van Loghum  
Uitgavedatum
(32)
23/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
356
Druk
(30)
8
Nieuw product