Verweven leven

Merlin Sheldrake

€ 26,99
€ 25,37 € 1,62 korting
Inclusief btw
de verborgen wereld van schimmels, Sheldrake, Merlin, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 25 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 25 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,25.

â??Verweven levenâ?? is Merlin Sheldrakeâ??s nieuwste boek over het kleinste leven. Schimmels behoren tot de eerste levensvormen op aarde. De meeste mensen kennen schimmels als bovengrondse paddenstoelen, maar het merendeel van de schimmels leeft ondergronds of zweeft in de lucht en is daar essentieel voor andere levensvormen. In â??Verweven levenâ?? laat Merlin Sheldrake ons de wereld zien vanuit het standpunt van de schimmel. Dat op het eerste gezicht eigenaardige perspectief biedt een prachtige manier om te kijken naar het leven op onze planeet. Met Sheldrake als gids maken we kennis met gist, psychedelica, schimmels die insecten binnendringen, het grootste organisme ter wereld en de complexe netwerken van het â??wood wide webâ??. Hoe meer we te weten komen over schimmels en de rol die ze spelen in de natuur, des te meer wordt ons begrip over leven, het concept individualiteit en zelfs onze opvatting over intelligentie op zijn kop gezet.

Merlin Sheldrake is bioloog en schrijver. Hij promoveerde op zijn onderzoek naar ondergrondse schimmelnetwerken in het regenwoud van Panama. Ook is hij muzikant en fervent fermenteerder.

PX9789045036144

Productspecificaties

Auteur
(7)
Merlin Sheldrake  
Vertaler
(27)
Nico Groen  
Originele titel
(29)
Entangled life : how fungi make our worlds, change our minds, and shape our futures
Genre
(10)
Biologie  
Thema
(64)
Biologie, levenswetenschappen,   Bomen, wilde bloemen en planten: algemeen,   Mycologie, schimmels,   Natuur en de natuurlijke wereld: algemeen,   Plantkunde  
Fonds
(28)
Atlas Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/01/2022
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 136mm, 27mm
Pagina's
(8)
480
Druk
(30)
7
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product