Tuintelling telschrift

€ 9,95
Inclusief btw
Dieren in mijn tuinPaperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Wat leeft er in je tuin? Van vogels tot vlinders en van spinnen tot zoogdieren: dit telschrift helpt je om alle soorten eenvoudig bij te houden. Met overzichtelijke afvinklijstjes, ruimte voor eigen notities en afbeeldingen die herkenning makkelijker maken. Handig voor op de vensterbank! Met dit telschrift kun je eenvoudig je tuintellingen bijhouden voordat je ze digitaal invoert: - Handige afvinklijstjes van vogels, insecten en andere tuindieren - Sluit aan op de landelijke tellingen van vogels, vlinders, egels - Met veel ruimte voor eigen notities Al je waarnemingen kun je vervolgens makkelijk invoeren op digitale platforms zoals Tuintelling.nl of de Nationale Tuinvogeltelling. In samenwerking met de Jaarrond Tuintelling en met bijdragen van De Vlinderstichting, Vogelbescherming Nederland, EIS Kenniscentrum Insecten, Zoogdiervereniging, FLORON, RAVON en Sovon Vogelonderzoek Nederland.
PX9789050117166

Productspecificaties

Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Chris Shields  
Thema
(64)
Dierenrijk: reptielen en amfibieën: algemeen,   Dierenrijk: vlinders, andere insecten en spinnen: algemeen,   Dierenrijk: vogels en vogelobservatie: algemeen,   Dierenrijk: zoogdieren: algemeen,   Natuurlijk en ecologisch tuinieren  
Trefwoorden
(73)
diervriendelijk tuinieren,   duurzaam tuinieren,   ecologisch tuinieren,   natuurlijk tuinieren,   tuindieren  
Fonds
(28)
KNNV Uitgeverij  
Uitgavedatum
(32)
22/11/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
96
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product