Spoko spoko

Katarzyna Wierci?ska

€ 39,95
Inclusief btw
Basiscursus Pools Tekstboek, Wierci?ska, Katarzyna, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 16/04/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 39 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 39 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,95.

Het Pools is met ongeveer 40 miljoen sprekers een van de grootste talen van de Europese Unie. Polen wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Je vindt er alles: historische steden met talloze bezienswaardigheden en een gevarieerd landschap met een kust, merengebieden, bergen en een oerbos. Polen is ook een van de snelst groeiende economieën in de Europese Unie. Basiskennis van het Pools opent nieuwe zakelijke mogelijkheden in Polen en kan goed van pas komen in Nederland als je bijvoorbeeld op je werk met Poolse werknemers of collega's wil communiceren.

In deze methode staat de communicatie in dagelijkse situaties centraal. Na het doorlopen van de methode ben je halverwege het ERK-niveau A2. De hoofdstukken hebben een centraal thema waarmee je actief aan de slag gaat. De grammaticale onderwerpen en taalfuncties ondersteunen je hierbij. De woordenschat leer je aan de hand van korte dialogen of teksten die ook te beluisteren zijn. Aan het einde van elk hoofdstuk kom je meer te weten over de Poolse cultuur passend bij het centrale thema.

Spoko spoko bestaat uit een tekst- en oefenboek en een website. Het tekstboek is gericht op gebruik in de les. Met de gevarieerde oefeningen in het oefenboek ga je aan de slag met grammatica en woordenschat. Deze bevat ook een grammaticaoverzicht. In het online gedeelte van de cursus vind je de audio en veel extra oefenmateriaal waarmee je je kennis en vaardigheden verdiept.

Spoko spoko is bedoeld voor gebruik in het volwassenenonderwijs en richt zich op beginners die graag goed Pools willen leren spreken.

Kasia heeft Nederlandse taal en cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Wroclaw en de Katholieke Universiteit Leuven. Ook heeft ze Pools als vreemdetaal gedoceerd aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij is nu docent Nederlands aan de Adam Mickiewicz Universiteit in Poznan en heeft leermiddelen ontwikkeld voor Nederlands.

PX9789046907290

Productspecificaties

Auteur
(7)
Katarzyna Wierci?ska  
Medeauteurs
(23)
Katarzyna Wierci?ska  
Uitgavedatum
(32)
16/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
1
Nieuw product