Nederlandse binnenwateren

Frank Koorneef

€ 41,99
€ 39,47 € 2,52 korting
Inclusief btw
rivieren, kanalen en meren, inclusief de Staande-Mastroute, Koorneef, Frank, Hardcover
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 01/09/2020

Bij de aankoop van dit product ontvang je 39 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 39 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,95.

Nergens ter wereld vind je zo'n fijnmazig en gevarieerd netwerk van binnenwateren als in Nederland. Je kunt varend door alle provincies trekken, en alle provinciehoofdsteden zijn daarbij direct vanaf het water bereikbaar. Het ene moment lig je midden in een stad en loop je naar een terras, het andere moment vaar je tussen de duwbakken over de grote rivieren of lig je gratis aan een oppertje midden in de natuur. Soms zit er tussen deze uitersten slechts een
uurtje varen.
Met behulp van dit boek navigeert de lezer moeiteloos door het hele land. Behalve een groot aantal foto's en kaarten bevat deze gids vaaraanwijzingen, vaarroutes, tips voor het voorbereiden van een tocht en praktische informatie over de bekende én minder bekende vaarwateren van Nederland. Bovendien is in dit boek een uitgebreid hoofdstuk opgenomen over de staandemastroute - voor hen die met een hoge mast door de lage landen willen varen.

Frank Koorneef schrijft o.a. voor de Waterkampioen over varen op de Nederlandse binnenwateren.

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hen daarbij alle noodzakelijke informatie geven om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de 'droomplekken': het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende Nederlandse natuur.
PX9789064106125

Productspecificaties

Auteur
(7)
Frank Koorneef  
Medeauteurs
(23)
Frank Koorneef  
Reeks
(12)
Hollandia vaarwijzers  
Thema
(64)
Hobby‘s,   Watersport en waterrecreatie  
Fonds
(28)
Hollandia  
Uitgavedatum
(32)
01/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
3
Nieuw product