Handboek kettlebell training

Pavel

€ 29,95
Inclusief btw
Ontwikkel explosieve spierkracht en breng je lichaam in topconditie met de beste kettlebelloefeningen, Pavel Tsatsouline, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 9 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

Ontwikkel explosieve spierkracht en breng je lichaam in topconditie met de beste kettlebelloefeningen Hebt u al kennisgemaakt met de kettlebell? Ooit was deze 'kanonskogel met een handvat' een geprezen en angstvallig bewaard trainingsgeheim van de elite onder de Russische atleten en het Sovjetleger, maar nu verovert het krachtinstrument ook het Westen! In dit boek stelt Pavel Tsatsouline, voormalig trainer van de Russische speciale eenheden en bezieler van The Russian Kettlebell Challenge, zijn unieke systeem voor. Met behulp van de kettlebell ontwikkelt u explosieve kracht en een ijzersterke conditie. Succes is gegarandeerd - als u simpelweg de instructies opvolgt! - Ontwikkel kracht voor alle doeleinden - om de zwaarste en meest onverwachte taken moeiteloos aan te kunnen - Maximaliseer uithoudingsvermogen - want de laatste ronde beslist alles - Smeed de lichamelijke perfectie van een vechter - want een goed ontwikkeld lichaam kan alles aan Bent u klaar voor de uitdaging? Geen excuses meer! Neem uw kettlebell en begin eraan!
PX9789044735079

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pavel  
Originele titel
(29)
Enter the kettlebell : strength of the Soviet supermen
Genre
(10)
Sport  
Thema
(64)
Fitness en dieet,   Hobby‘s  
Fonds
(28)
Deltas  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
21/03/2019
Uitgavejaar
(74)
2013  
Taal
(39)
Nederlands  
Gewicht
(1)
596
Volume
(2)
241901
Pagina's
(8)
192 p.
Druk
(30)
1
Nieuw product