Handboek Meditatie

Deepak Chopra

€ 22,50
Inclusief btw
leer bewuster en lichter te leven, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

In â??Handboek Meditatieâ?? van Deepak Chopra krijg je meditatielessen van de leermeester zelf. Hij geeft meditatielessen voor meer aandacht voor de wereld om je heen en dit zorgt voor een beter en rijker leven.

Deepak Chopra stond aan de wieg van de meditatie-revolutie die momenteel plaatsvindt in het Westen. â??Handboek Meditatieâ?? is het hoogtepunt van zijn lessen door de jaren heen. Deepak begeleidt je in de beoefening van meditatie en laat je de voordelen ervan ervaren.

Het resultaat daarvan is een leven dat wordt geleid met een open, vrij en creatief bewustzijn. Je hebt maar één leven, leef het bewust en niet op de automatische piloot. Het boek bevat de nieuwste onderzoeksresultaten naar het effect van meditatie op je leven en daarnaast een dagelijks meditatieprogramma.

# 'Er zijn veel meditatieboeken, maar er is maar één Deepak Chopra.'

Deepak Chopra (geboren in India) heeft als een van de eersten oosterse wijsheden op grote schaal naar het Westen gebracht. Eerst als arts, daarna op het gebied van meditatie en yoga. Hij is auteur van succesvolle boeken als o.a. ‘Het zelfhelend vermo

PX9789021578286

Productspecificaties

Auteur
(7)
Deepak Chopra  
Originele titel
(29)
Total meditation
Genre
(10)
Spiritualiteit  
Thema
(64)
Aanvullende therapieën, genezing en gezondheid,   Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Geest, lichaam, ziel: meditatie en visualisatie,   Mindfulness,   Omgaan met stress,   Psychologie: bewustzi  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
15/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
236mm, 157mm, 27mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product