De kracht van rust

Mirjam van der Vegt

€ 20,99
Inclusief btw
8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven, Van der Vegt, Mirjam, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Jij leeft intens. In de spaarzame momenten dat je met je benen omhoog ligt, vraag je je af hoe je meer rust kunt inbouwen. Hoe leef je zo dat je je energiek voelt en niet steeds het gevoel hebt dat het net teveel is. Hoe ga je van streven naar leven? In dit boek ontdek je jouw haalbare weg. Want wie veel werkt, mag veel rusten. Wanneer je de reis naar je hart maakt en kiest voor gezonde gewoontevorming rondom rust, schieten werkplezier en kwaliteit omhoog. Werkenden van wereldformaat gingen je daar al in voor en geven praktische handvatten voor iedereen die druk ervaart in zijn bestaan.

Dit boek is niet de volgende to-do lijst om af te vinken, maar helpt je een nieuwe levenshouding te ontwikkelen. Alles wat vandaag op je pad komt, is genoeg. Ga zitten op je luie stoel, sla dit boek open en ontdek het goede leven door middel van acht praktische en tegendraadse levenslessen.

Lees in elk hoofdstuk een motiverend verhaal van iemand die leerde rusten middenin de chaos. Deze inspirators laten zien dat je niet hoeft te wachten met rusten totdat je alles op orde hebt.

Met inspiratie van rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes, bisschop Ancelimo, ontwikkelingswerker Jane Acheloi en ervaringen van Eisenhouwer, Churchill, Nelson Mandela en nog veel meer harde werkers.

Winnaar van de prijs 'Het Beste Spirituele Boek 2021'

Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. Ze geeft retraites, lezingen en trainingen rondom rust en stilte. Van haar boeken over stilte werden al meer dan 50.000 boeken verkocht.

PX9789025909024

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mirjam van der Vegt  
Genre
(10)
Spiritualiteit  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Familie en relaties: advies en kwesties,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Softskills en omgaan met andere mensen  
Fonds
(28)
Have, Ten  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/08/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 136mm, 19mm
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
11
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product