Chakrakracht voor vrouwen

Lisa Erickson

€ 25,00
Inclusief btw
Versterk jezelf met 12 krachtige tools, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 25 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 25 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,25.

Lisa Erickson laat in Chakrakracht voor vrouwen zien hoe je chakraâ??s je in je vrouwelijke energie en lichaams- en levensfasen kunnen ondersteunen. Leer grenzen stellen, stress managen en je persoonlijke doelen bereiken met behulp van twaalf krachtige tools, speciaal voor vrouwen.

Vrouwen werken anders met hun energie en hun chakra's dan mannen. Precies daarom schreef Lisa Erickson Chakrakracht voor vrouwen: door met dit verschil in energie te leren werken, kunnen wij ons leven positief veranderen!

Je ontdekt hoe je chakrakracht kunt gebruiken in je dagelijkse leven, bijvoorbeeld door de Wortelkom te activeren als je zenuwachtig bent voor een sollicitatiegesprek, of het Navelvuur als je je moet opladen voor een belangrijke prestatie. Voor effect op de langere termijn kun je een of meerdere tools dagelijks activeren, bijvoorbeeld de Keelmatrix als je de communicatie met iemand wilt verbeteren of de Kruinverbinding als je op zoek bent naar spirituele leiding in je leven.

Op een praktische manier werkt Lisa per hoofdstuk een van de twaalf chakratools uit. Ze geeft oefeningen, meditaties en tips om de chakratool te activeren en extra informatie over het effect van de chakratool op de vrouwelijke energie. Speciale aandacht is er voor het helen van seksueel trauma met behulp van de chakratools.

Dit boek is een leidraad om je eigen groei en heling te faciliteren met behulp van je vrouwelijke energie. Gebruik je chakrakrachten in je dagelijks leven en voor groei op lange termijn. Overwin blokkades en genees oude pijn. Chakrakracht voor vrouwen ondersteunt je reis op een praktische manier terwijl je de vrouwelijke energie van je krachtige zelf herstelt, een energie die je altijd in je hebt.

Lisa Erickson is chakra-energiewerker, auteur en docent, gespecialiseerd in de energetica van vrouwen en de genezing van seksuele trauma’s.

PX9789020217339

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lisa Erickson  
Vertaler
(27)
Geraldine Damstra  
Originele titel
(29)
Chakra empowerment for women
Genre
(10)
Spiritualiteit  
Thema
(64)
Aanvullende therapieën, genezing en gezondheid,   Chakras, auras en spirituele energie,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Populairwetenschappelijke psychologie  
Thema doelgroep
(70)
Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
19/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
220mm, 146mm, 25mm
Pagina's
(8)
296
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product