Ben ik een empaat?

Stephanie Red Feather

€ 25,00
€ 23,50 € 1,50 korting
Inclusief btw
Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Ben jij zeer gevoelig voor de emoties en energieën van anderen? Beschik je over een zesde zintuig en ervaar je een diepe spirituele verbondenheid met mensen en dieren? Misschien ben jij een gids in deze nieuwe tijd: een empaat. In Ben ik een empaat? van Stephanie Red Feather ontdek je of jij behalve een hoogsensitief persoon wellicht ook een empaat bent.

Door hun gevoeligheid en diepe verbondenheid met de wereld om hen heen kunnen empaten soms het gevoel hebben eigenlijk niet thuis te horen in deze wereld. Het zorgt ervoor dat ze zichzelf totaal verliezen. Met Ben ik een empaat? heb je alle tools in handen om je bijzondere kwaliteiten te begrijpen, te omarmen en om ze nog krachtiger te maken. Het zijn namelijk deze eigenschappen die de wereld nu zo hard nodig heeft!

Er zijn meer empaten dan ooit, en dat is geen toeval volgens Stephanie Red Feather. Met het aanbreken van het aquariustijdperk staan steeds meer empaten op om ons de weg te wijzen naar de volgende stap in de evolutie van de mensheid, waarbij we een verhoogd bewustzijnsniveau bereiken en gaan leven vanuit ons hart. Je kwaliteiten zijn van vitaal belang voor de toekomst van de mens.

Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten. Je krijgt inzicht in je valkuilen als empaat en leert onder andere hoe je je energieveld kunt reinigen, energielekken kunt stoppen en zo je gevoel van eigenwaarde weer terugkrijgt.

Ds. Stephanie Red Feather, zelf empaat, is de oprichter en directeur van Blue Star Temple. Ze is een gewijde sjamanistische dominee en heeft een bachelor-diploma in toegepaste wiskunde en master- en doctoraatsdiploma’s in sjamanistische studies.

PX9789020217087

Productspecificaties

Auteur
(7)
Stephanie Red Feather  
Vertaler
(27)
Ananto Dirksen  
Originele titel
(29)
The evolutionary empath
Genre
(10)
Spiritualiteit  
Thema
(64)
Chakras, auras en spirituele energie,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Populairwetenschappelijke psychologie,   Psychologie: emoties,   Softskills en omgaan met andere mensen  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
16/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
229mm, 150mm, 28mm
Pagina's
(8)
296
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product