De drie grote liefdes in je leven

Kate Rose

€ 22,50
€ 21,15 € 1,35 korting
Inclusief btw
Soulmates, karmische partners en tweelingzielen, Rose, Kate, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

We worden verliefd, houden van en hopen dat het voor altijd zal zijn. Na een gebroken hart vinden we de moed om opnieuw op zoek te gaan naar de liefde. We komen iemand tegen die helemaal bij ons lijkt te passen, we doen er alles aan om de relatie te laten slagen en ontmoeten daarna een droompartner.

De meest ideale liefde zul je misschien niet direct herkennen, omdat ze niet groots en meeslepend is. Ze heeft je wel het allermooiste te bieden: de volwaardige acceptatie van jezelf. Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze leren ons wat ons in relaties echt gelukkig maakt. De zoektocht naar de liefde is een reis naar onze tweelingziel en de ontdekking van ons ware zelf.

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

PX9789020217063

Productspecificaties

Auteur
(7)
Kate Rose  
Vertaler
(27)
Jörgen van Drunen  
Originele titel
(29)
You only fall in love three times : the secret search for our twin flame
Genre
(10)
Spiritualiteit  
Thema
(64)
Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Populairwetenschappelijke psychologie,   Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk,   Softskills en omgaan met andere mensen  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 136mm, 20mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
6
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product