Van Jeruzalem tot Jaffa

Piet van Midden

€ 16,99
Inclusief btw
Meditatief reisdagboek, Van Midden, Piet, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Reizen door Israël is een reis naar de tijd van de Bijbel, elke vierkante kilometer heeft hier geschiedenis. Piet van Midden schreef dit reisboek als aanvulling op zijn eerdere boek, de reisgids Israël en de Palestijnse gebieden.

Dit meditatieve reisboek neemt u mee, de bijbelse verhalen binnen. De auteur neemt twintig bijbelse plaatsen onder de loep. Naast Jeruzalem worden er nog vele andere locaties besproken die terug te vinden zijn in de Bijbel, denk aanJaffa, de Woestijn en de Dode Zee. Bij elke plaats staat een bijbeltekst, achtergrondinformatie, een korte overdenking en een gebed. Zo brengt deze gids je verder in de bijbelse theologie.

Dr. Piet van Midden doceert Hebreeuws aan Tilburg University en is PKN-predikant in Schoonrewoerd. Daarnaast leidt hij groepen in Israël en Jordanië rond. Dagelijks publiceert hij een efemeride, een digitaal minicollege waarin hij een Hebree

PX9789043535304

Productspecificaties

Auteur
(7)
Piet van Midden  
Thema
(64)
Bedevaarten,   Christelijk leven en gewoontes  
Thema locatie
(67)
Israël  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen  
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Non-Fictie  
Uitgavedatum
(32)
01/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product