Handboek voor de doop in de heilige geest

Don Basham

€ 9,95
Inclusief btw
Gods krachtbron voor leven en bediening, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

U zult kracht ontvangen, wanneer de Heilige Geest over u komt. - Handelingen 1:8 Het was doop in de Heilige Geest die van de apostelen de geloofshelden maakte waarover we lezen in het Nieuwe Testament. Maar deze belofte van kracht was niet alleen voor hen of voor een paar grote predikers uit de kerkgeschiedenis. God heeft de doop in de Heilige Geest aan al zijn kinderen beloofd, niemand uitgezonderd. Hij wil iedereen in staat stellen om voluit voor Hem te leven, wie je ook bent en wat je ook doet. Dit handboek wijst de weg en beantwoordt vrijwel alle vragen die mensen over dit belangrijke onderwerp hebben, vragen zoals: - Wat is de doop in de Heilige Geest? - Welk praktisch doel dient de doop in de Heilige Geest? - Hoe ontvang je de Heilige Geest? - Wat is spreken in tongen? - Waarom is spreken in tongen belangrijk? - Hoe neem je belemmeringen weg? Voor elk kind van God dat oprecht verlangt naar de doop in de Geest, en voor een ieder die hierin anderen dienstbaar wil zijn. Don Basham (1926-1991) schreef zestien boeken, verzorgde een groot aantal artikelen voor christelijke bladen en was een veelgevraagd spreker tijdens seminars en conferenties. Een bijzonder aspect van zijn bediening was zijn onderwijs over de doop in de Heilige Geest. Zijn kristalheldere uitleg van de Bijbel op dit punt heeft wereldwijd christenen van allerlei gezindten en achtergronden geholpen deze belofte te ontvangen. Tijdens zijn onderwijssessies hoorde hij vaak dezelfde vragen, wat hem op het idee bracht om dit handboek te schrijven, dat sindsdien vele herdrukken heeft beleefd met een totale oplage van meer dan 120.000 exemplaren.
PX9789490489168

Productspecificaties

Auteur
(7)
Don Basham  
Medeauteurs
(23)
Don Basham  
Vertaler
(27)
P. Gerrit Hoekstra  
Originele titel
(29)
A Handbook on Holy Spirit Baptism
Thema
(64)
Christelijk leven en gewoontes,   Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken  
Trefwoorden
(73)
charismata,   christelijk leven,   christelijke initiatie,   doop in de heiilge geest,   gaven van de heilige geest,   gebed en voorbede,   geloofsopbouw,   spreken in tongen|||t  
Fonds
(28)
Arrowz  
Uitgavedatum
(32)
29/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2014  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
208
Druk
(30)
1
Nieuw product