Niet voor maar bij - 5 exx.

Samuel Wells

€ 29,75
Inclusief btw
Wells, Samuel, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

Dit is een set van 5 exemplaren van 'Niet voor maar bij' van Samuel Wells. In dit fraaie kleine boekje laat Samuel Wells ons zien dat het er niet om gaat dat we er voor de ander zijn, maar dat we bij de ander zijn â?? zoals Christus bij ons kwam en naar zijn belofte bij ons zijn zal tot aan de voleinding van de wereld. Aan de tekst van Wells is een bijlage toegevoegd met een mooie en behulpzame handreiking voor bidden in het openbaar. Samuel Wells is voorganger in de kerk van St. Martin-in-the-Fields in het hartje van Londen en gasthoogleraar christelijke ethiek aan Kingâ??s College London. Eerder verscheen van hem 'Wees niet bang', waarover Trouw schreef: â??Je merkt aan alles dat Wells een geleerde is, die toch zijn hart heeft liggen bij het samenleven met mensen van de straat. Zijn taal is goed gedoseerd grappig, om je vervolgens weer bij de keel te grijpen. Wells luistert voorbeeldig mooi en aandachtig naar teksten uit de Bijbel. Hij laat mij als lezer de tekst opslorpen en binnenstebuiten keren.â? Een weggeef-, meegeef-, en doorgeefboekje als kennismaking met een bijzondere schrijver.
Samuel Wells is voorganger in de kerk van St. Martin-in-the-Fields in het hartje van Londen en gasthoogleraar christelijke ethiek aan King’s College London.
Eerder verscheen van hem 'Wees niet bang', waarover Trouw schreef: “Je merkt aan alles dat Wel
PX9789051940749

Productspecificaties

Auteur
(7)
Samuel Wells  
Medeauteurs
(23)
Samuel Wells  
Fonds
(28)
Uitgeverij Van Wijnen  
Uitgavedatum
(32)
06/11/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product