In het labyrint van Mozes

Harmen Jansen

€ 21,99
Inclusief btw
Nieuwe omgang met de Tora, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

De Tora kan nog uitstekend mee. De Vijf Boeken van Mozes worden weer inspirerend als de literaire structuur serieus genomen wordt. Die vormt een verborgen code. Bij toepassing ervan opent zich een drieledige instructie voor spiritueel leven die niet aan tijd, plaats of volk gebonden is. Het onderwijs voor â??mensen van de Wegâ?? over hun 'geestelijke reisâ?? en over hun discipline krijgt extra glans door dat te verbinden met inzichten uit de christelijke traditie, uit levenskunst en psychologie. Deze herlezing van de Tora werpt vervolgens verrassend licht op de boodschap van Jezus en Paulus. Aan het slot wordt er geluisterd naar kritische vragen van Palestijnse christenen over de actuele betekenis van de Tora voor joden en christenen. En er worden richtingwijzers ontdekt voor kerkvernieuwing.
Harmen Jansen (1957) is theoloog. Als predikant van de Protestantse Kerk in Nederland is hij werkzaam in Winsum (Gr). Zijn publicaties bewegen zich op het terrein van bijbelse en systematische theologie, spiritualiteit en kerkgeschiedenis. In 2002 is hij
PX9789463893374

Productspecificaties

Auteur
(7)
Harmen Jansen  
Medeauteurs
(23)
Jansen Jansen  
Fonds
(28)
BC.BS  
Uitgavedatum
(32)
14/08/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
268
Druk
(30)
1
Nieuw product