Een Nazaret-manifest

Samuel Wells

€ 24,95
Inclusief btw
Met God zijn, Wells, Samuel, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

'Een Nazaret-manifest' is een aansprekend en hartstochtelijk pleidooi voor een nieuwe manier van maatschappelijke betrokkenheid in de wereld: niet langer voor de mensen werken, maar bij de mensen zijn. Wells zet vraagtekens bij de huidige aanpak van het oplossen van problemen van mensen in moeilijke en achtergestelde omstandigheden. Hij betoogt dat Jezus voor het grootste deel van zijn leven gewoon tussen de mensen van Nazaret woonde, delend in hun verwachtingen en worstelingen. Daarom zouden christenen veel meer de nadruk moeten leggen op het dicht bij mensen in nood zijn, in plaats van het jagen naar geforceerde oplossingen. Zijn verhaal ondersteunt hij met historische, eigentijdse, exegetische en anekdotische illustraties. Dit boek is niets minder dan een oproep om christelijk getuigen en zendingswerk te heroverwegen, gebaseerd op een diepgaande analyse van onze relatie met elkaar en met God. Samuel Wells is voorganger in de kerk van St. Martin-in-the-Fields in het centrum van Londen en gasthoogleraar christelijke ethiek aan Kingâ??s College London. Eerder verscheen van hem Wees niet bang (tweede druk). 'Geen fastfood, maar gezonde kost voor de ziel.' (Trouw)
Samuel Wells is voorganger in de kerk van St. Martin-in-the-Fields in het centrum van Londen en gasthoogleraar christelijke ethiek aan King's College London.
Eerder verscheen van hem 'Wees niet bang' (tweede druk).
PX9789051945690

Productspecificaties

Auteur
(7)
Samuel Wells  
Medeauteurs
(23)
Samuel Wells  
Fonds
(28)
Uitgeverij Van Wijnen  
Uitgavedatum
(32)
06/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product