Profeteren

Matt Helland

€ 9,95
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Kom in beweging De Bijbel roept ons op om naar profetie te streven. Dan mag je verwachten dat God je helpt als jij de eerste stap zet! In zijn typerende, energieke stijl laat Matt Helland je zien hoe profetie werkt. Elk hoofdstuk sluit af met oefeningen waardoor je meteen ontdekt hoe eenvoudig het is. Je leert Gods stem te verstaan en goed te profeteren, zowel in de gemeente als daarbuiten. Uniek is het hoofdstuk over kinderen: Matt vertelt prachtige verhalen over hoe God ook tot hen spreekt. Dit boek staat vol getuigenissen en anekdotes die laten zien hoe krachtig profetie is. Ervaar het zelf ook en kom in beweging met Profeteren â?? gewoon doen!
Matt Helland (M.Div.) leidt sinds 2010 profetenscholen. Hij werkt als pastor in de rosse buurt van Amsterdam, samen met zijn vrouw Femke. Matt en Femke wonen met hun vier kinderen in Amsterdam.
PX9789490489519

Productspecificaties

Auteur
(7)
Matt Helland  
Medeauteurs
(23)
Matt Helland  
Vertaler
(27)
Elise Lente Meester  
Reeks
(12)
Gewoon doen!  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
Prophesy - Just Do It!
Thema
(64)
Christelijk leven en gewoontes,   Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken  
Trefwoorden
(73)
charismata,   evangelisatie,   gaven van de geest,   geestesgaven,   gemeentebouw,   profetie,   rosse buurt,   woord van kennis  
Fonds
(28)
Arrowz  
Uitgavedatum
(32)
29/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2018  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
152
Druk
(30)
1
Nieuw product