Een God van mogelijkheden

Greg A. Boyd

€ 14,95
Inclusief btw
De toekomst ligt niet vast, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Al eeuwenlang debatteren theologen over de vraag of God alles heeft voorbestemd of niet. Dat lijkt een theoretische discussie, maar hoe je hierover denkt, is zeer bepalend voor hoe je in het leven staat. Want waarom zou je bidden voor verandering als God alles van te voren weet en bepaalt? Waarom zou je werken aan je toekomst als alles al vastligt? En hoe kan God liefde zijn als Hij mensen schept in de wetenschap dat ze nooit voor Hem zullen kiezen en voor eeuwig verloren gaan? Het beeld van een God die alles van te voren weet en bepaalt, is zo ingeburgerd dat je zou denken dat het in de Bijbel staat. Maar klopt dat wel? De auteur laat vanuit de Bijbel zien dat God de mens veel keuzevrijheid geeft en dat Hij niet overal de uitkomst van weet. Hoewel Hij alle mogelijke toekomstscenarioâ??s kent, ligt de toekomst bij Hem niet vast. Tot deze en andere opzienbarende conclusies komt de auteur door de Bijbel gewoon voor zichzelf te laten spreken. Laat de traditionele opvattingen voor wat ze zijn en ontdek hoezeer God hecht aan jouw initiatief en creativiteit. Jouw keuzes doen ertoe!
Greg Boyd (MDiv, PhD) is auteur van talloze wetenschappelijke artikelen en (co)auteur van achttien boeken. Hij is cum laude afgestudeerd aan de Yale Divinity School en Princeton Theological Seminary en was zestien jaar als professor in de theologie verbon
PX9789490489359

Productspecificaties

Auteur
(7)
Greg A. Boyd  
Medeauteurs
(23)
Greg A. Boyd  
Vertaler
(27)
Martin Strengholt  
Originele titel
(29)
God of the Possible
Thema
(64)
Christelijk leven en gewoontes,   Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken  
Trefwoorden
(73)
charismatisch wereldbeeld,   open theisme,   predestinatie  
Fonds
(28)
Arrowz  
Uitgavedatum
(32)
29/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2018  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
1
Nieuw product