De kerk Gods meesterwerk

Jan Pool

€ 14,95
Inclusief btw
Twaalf tijdloze kernwaarden, Pool, Jan, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Terug naar het oorspronkelijke ontwerp Bij het lezen van de titel De kerk: Gods meesterwerk denk je misschien: Gods meesterwerk? Ik zie vooral een heleboel mensenwerk. De invloed van de kerk neemt alleen maar af en Gods hand is er nauwelijks in te ontdekken! De statistieken schetsen inderdaad een somber beeld, maar de kille cijfers hebben niet het laatste woord. Er is hoop voor de kerk van Nederland! De auteur laat zien dat God het tij zal keren als wij zijn oorspronkelijke ontwerp voor de lokale kerk weer omarmen. Het antwoord is niet een nieuw kerkmodel, maar twaalf tijdloze kernwaarden die een kerk springlevend maken. God wil ons land transformeren en zijn ideale instrument voor deze grote verandering is de lokale kerk. Als we terugkeren naar het oorspronkelijke ontwerp, dan worden we opnieuw â??het licht van de wereldâ?? (Mat. 5:14) dat alle duisternis verdrijft.
Jan Pool spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Na 21 jaar senior voorganger van Shelter Haarlem te zijn geweest, richt Jan zich nu fulltime op zijn lan
PX9789490489458

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jan Pool  
Medeauteurs
(23)
Jan Pool  
Thema
(64)
Christelijk leven en gewoontes,   Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken  
Trefwoorden
(73)
gemeentebouw,   jan pool,   kerkelijke vernieuwing,   opwekking,   protestantse kerk  
Fonds
(28)
Arrowz  
Uitgavedatum
(32)
29/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2018  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Nieuw product