God is rijk

Kris Vallotton

€ 14,95
Inclusief btw
Leren denken vanuit overvloed, Vallotton, Kris, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Denk niet te klein Geld maakt niet gelukkig, maar van armoede word je ook niet blij. We willen geldnood vermijden, maar is rijkdom najagen dan het enige alternatief? Kris Vallotton laat het verschil zien tussen gewone rijkdom en de welvaart van het Koninkrijk. Gewone rijkdom draait alleen om geld en is geen garantie voor levensgeluk. Echte welvaart begint bij het kennen van Gods ruimhartigheid. Hij is een Vader die het heerlijk vindt om goed voor zijn kinderen te zorgen. Nog blijer wordt Hij als ook wij vrijgevig zijn. De boodschap van dit boek is duidelijk: God is rijk, dus denk niet te klein. Je mag samen met Hem ondernemen en financieel groeien, zodat je ook meer uit te delen hebt.
Kris Vallotton is als Senior Associate Leader verbonden aan Bethel Church in Redding (Californië), waar hij samen met Bill Johnson al meer dan dertig jaar dient. Kris spreekt wereldwijd op conferenties en is mede-oprichter en directeur van Bethel School
PX9789490489496

Productspecificaties

Auteur
(7)
Kris Vallotton  
Medeauteurs
(23)
Kris Vallotton  
Vertaler
(27)
Richard Kettmann  
Originele titel
(29)
Poverty, Riches and Wealth
Thema
(64)
Christelijk leven en gewoontes,   Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken  
Trefwoorden
(73)
armoede,   geld,   identiteit,   ondernemen,   ondernemerschap,   rentmeesterschap,   rijkdom,   welvaart  
Fonds
(28)
Arrowz  
Uitgavedatum
(32)
29/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
1
Nieuw product