In de voetsporen van T.L. Osborn

Tommy O'Dell

€ 9,95
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Jij kunt het ook! In het najaar van 1958 trok de Amerikaanse evangelist T.L. Osborn een ongekende menigte mensen naar het Malieveld in Den Haag. Honderdtwintigduizend Nederlanders waren afgekomen op een boodschap die nieuw was voor ons land: Jezus redt én geneest. Zijn vrijmoedige optreden ging gepaard met honderden genezingswonderen. In de voetsporen van T.L. Osborn is het verhaal van zijn kleinzoon Tommy Oâ??Dell, die na een radicale bekering besloot om bij zijn grootvader in de leer te gaan. Hij heeft inmiddels in meer dan tachtig landen genezingscampagnes gehouden en daarbij velen tot geloof zien komen. In dit boek maakt hij je deelgenoot van de â??geheimenâ?? van T.L. Osborn, zodat ook jij kunt evangeliseren met tekenen en wonderen. Zoals T.L. Osborn altijd zei: â??You can do it, too!â??
Tommy O'Dell heeft in de afgelopen dertig jaar het evangelie verkondigd aan miljoenen mensen in meer dan tachtig landen. Door zijn campagnes hebben hele menigten in vooral Afrika en Zuid-Amerika redding en genezing gevonden in Jezus Christus. Met zijn die
PX9789490489366

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tommy O'Dell  
Medeauteurs
(23)
Tommy O'Dell  
Reeks
(12)
PowerPocket  
Originele titel
(29)
Miracle Working Faith
Thema
(64)
Christelijk leven en gewoontes,   Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken  
Trefwoorden
(73)
biografie,   evangelist,   gaven van de geest,   kerkgeschiedenis,   maliebaan,   pinksterbeweging  
Fonds
(28)
Arrowz  
Uitgavedatum
(32)
29/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2017  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
150
Druk
(30)
1
Nieuw product