Help, ik ben een man!

Jan Pool

€ 9,95
Inclusief btw
authentiek man-zijn in deze tijd, Pool, Jan, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Authentiek man-zijn in deze tijd Vraag jij je ook weleens af of je als man nu stoer moet zijn of juist soft? Dan ben je niet de enige! Door de vrouwenemancipatie is onze maatschappij ingrijpend veranderd, waardoor de hedendaagse man vaak niet meer weet wat zijn rol is. Zijn grootste uitdaging is ontdekken wat een authentieke man is. Bij deze zoektocht kan Help, ik ben een man! een grote hulp zijn. De auteur, een veelgevraagd spreker op mannendagen, beantwoordt op een openhartige en kwetsbare manier vragen als: â?¢ Hoe ontwikkel je een gezonde mannelijke identiteit? â?¢ Waarin verschillen mannen en vrouwen in hun denken? â?¢ Hoe is seksualiteit een plezier voor twee? â?¢ Wat voor vader hebben je kinderen nodig? â?¢ Hoe combineer je daadkracht met gevoeligheid? â?¢ Hoe helpt een hechte relatie met God in dit alles?
Jan Pool is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Na 21 jaar senior voorganger van Shelter Haarlem te zijn geweest, richt Jan zich nu fulltime op zijn
PX9789490489267

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jan Pool  
Medeauteurs
(23)
Jan Pool  
Thema
(64)
Christelijk leven en gewoontes,   Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken  
Trefwoorden
(73)
christelijk leven,   emancipatie van de man,   identiteit,   man,   man-zijn  
Fonds
(28)
Arrowz  
Uitgavedatum
(32)
29/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2016  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
144
Druk
(30)
1 (Heruitgave)
Nieuw product