God en ik

Alain Verheij

€ 12,50
€ 11,75 € 0,75 korting
Inclusief btw
wat je als weldenkende 21e-eeuwer kunt leren van de Bijbel, Verheij, Alain, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

God en ik van theoloog en schrijver Alain Verheij neemt de volgende vraag als uitgangspunt: wat bezielt een 21e-eeuwse westerling om zich nog te verdiepen in verhalen over God? Verheij is zelf misschien wel het meest nieuwsgierig naar het antwoord op die vraag. In God en ik schrijft hij persoonlijk, kritisch en een tikje ironisch over zijn geloof. Met een scherp oog analyseert hij onze tijd en ziet hoe de christelijke verhalen en gebruiken wel degelijk iets te zeggen hebben over de wereld van nu. Zo kun je de vastentijd zien als een â??detoxâ?? die zorgt voor meer zelfreflectie en solidariteit, en zetten verhalen over Jezus, Job, Mozes en Petrus aan tot denken over hoop, vertrouwen en volharding. Al eeuwenlang putten mensen kennis, goede raad, hoop en troost uit de Bijbel. Aan de hand van deze oude verhalen werpt God en ik licht op hedendaagse levensvragen.

Alain Verheij (1989) is schrijver, journalist, blogger, dominee en zelfbenoemd ‘Theoloog des Twitterlands’. Hij studeerde Theologie en Bijbelstudies, is gespecialiseerd in de Hebreeuwse Bijbel en Ugaritische taal en doet op dit moment promotieonde

PX9789045040493

Productspecificaties

Auteur
(7)
Alain Verheij  
Medeauteurs
(23)
Alain Verheij  
Thema
(64)
Memoires,   Religie en overtuigingen  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen  
Trefwoorden
(73)
bijbel,   filosofie,   levensvragen,   religie,   selfhelp  
Fonds
(28)
Atlas Contact  
Uitgavedatum
(32)
20/11/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
208
Druk
(30)
6
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product