De toekomst van de kat

Rutger Lazou

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
Over vraagstukken waar katten ons voor plaatsen, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Het zijn moeilijke tijden voor katten. Hun snelle voortplanting zorgt voor overvolle asielen en hopeloze zwerfkatten. Daarenboven slingeren critici vanuit diverse hoeken verwijten naar hun onschuldig ogende kopjes. Mensen ondervinden overlast door opengescheurde vuilniszakken, geurhinder en nachtlawaai. De milieubescherming hekelt het jaaggedrag van katten en bombardeert de kat tot meedogenloze killer. Ook de kattenvoerindustrie staat niet stil. Ondertussen worden sterilisatiewetten strenger en raakt de verkoop van raskatten in opmarsâ?¦ Is er nog plaats voor de gewone huiskat in onze maatschappij? Kunnen we onze geliefde viervoeter redden, zonder de belangen van andere mensen en dieren te negeren? Moraalfilosoof Rutger Lazou opent een controversieel en emotioneel beladen, maar broodnodig debat. We mogen de toekomst van de kat niet overlaten aan het toeval, we moeten ze zelf in handen nemen. Want als we de kat uit de boom kijken, zien we ze misschien nooit meer terug.
Rutger Lazou studeerde moraalwetenschappen aan de Universiteit Gent en werkte als leerkracht niet-confessionele zedenleer en filosofie. Momenteel doctoreert hij aan de Universiteit van Graz (Oostenrijk) met een onderzoek over wie de kosten moet dragen van
PX9789089247865

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rutger Lazou  
Medeauteurs
(23)
Rutger Lazou  
Genre
(10)
Filosofie  
Thema
(64)
Ethiek en morele filosofie  
Trefwoorden
(73)
filosofie,   johan braeckman,   katten,   milieu,   moraalfilosofie,   rutger lazou  
Fonds
(28)
Houtekiet  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
12/11/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
220mm, 140mm, 16mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product