Het beslissende moment

Malcom Gladwell

€ 15,00
€ 14,10 € 0,90 korting
Inclusief btw
Hoe kun je net het verschil maken?, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

â??Het beslissende momentâ? van Malcolm Gladwell leest als een avonturenverhaal vol aanstekelijk enthousiasme over de macht van nieuwe idee Het is een kaart voor verandering, met een hoopvolle boodschap: creatieve persoon kan de wereld veranderen. Er is meestal maar een klein zetje nodig om de bal aan het rollen te krijgen. Wie het beslissende moment herkent, heeft een recept voor succes in handen. Hoe wordt een onbekende debutant een bestsellerauteur? Waarom gaan steeds meer jongeren roken, terwijl iedereen weet dat slecht is voor de gezondheid? Waarom is een televisieprogramma als Sesamstraat zo goed om kinderen te leren lezen? Malcolm Gladwell onderzoekt waarom grote veranderingen vaak zo plotseling beginnen. Idee gedrag, meningen en producten verspreiden zich als ziektes. Zoals zieke een griepepidemie kan starten, zo kan graffitimaker de criminaliteit doen toenemen of tevreden klant de lege tafels in een restaurant vullen.

Malcolm Gladwell is journalist bij The New Yorker en maker van de populaire podcast Revisionist History. Van hem verschenen onder andere Uitblinkers, Het beslissende moment, waarvan wereldwijd meer dan twee miljoen e

PX9789047013426

Productspecificaties

Auteur
(7)
Malcom Gladwell  
Medeauteurs
(23)
Malcom Gladwell  
Vertaler
(27)
Marjolijn Stoltenkamp  
Originele titel
(29)
The tipping point : how little things can make a big difference
Genre
(10)
Filosofie  
Thema
(64)
Management: leiderschap en motivatie,   Psychologie,   Sociologie en antropologie  
Trefwoorden
(73)
hersenwetenschap,   leiderschap,   managementboek,   psychologie,   sociologie  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
24/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 136mm, 17mm
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
14
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product