Handboek Verre Reizen met Kinderen

Tikva Looijen

€ 22,50
Inclusief btw
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Een verre reis maken met je gezin? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke landen zijn juist geschikt met een baby, kleuter, schoolkind of tiener? Wat kost dat eigenlijk? Wat neem je mee?

In het Handboek Verre Reizen met Kinderen bundelt Tikva Looijen haar kennis en ervaringen met die van andere reislustige gezinnen. Tikva runt al jaren gezinopreis.nl, het grootste Nederlandstalige familyreisblog, en schreef een boek vol met praktische informatie en inspiratie. Ze geeft eerlijk antwoord op de vragen waar veel ouders mee zitten. En laat je zien dat verre reizen met kinderen, met de juiste voorbereiding, niet alleen hartstikke goed mogelijk is, maar ook een fantastische ervaring voor jullie gezin.

Met dit boek krijg je nóg meer zin om op reis te gaan. Het boek is voorzien van veel fotoâ??s en is ook voorzien van korte quotes waarin ouders hun ervaringen delen. Wat deden ze toen hun kind het eten op reis echt niet lekker vond? Of hoe betrokken ze hun puber bij de reisplanning?

Dit handboek helpt je bij het plannen van een verre reis, of het nu om een verre vakantie van een week gaat of een wereldreis met je kind(eren).

Naast alle algemene tips bevat het boek uitgebreide informatie over meer dan 30 verre bestemmingen zoals Thailand, Sri Lanka, Japan, Marokko, Zuid-Afrika, Tanzania, Amerika, Canada, Peru en Costa Rica. In dit boek lees je per bestemming essentiële informatie, tips voor kindvriendelijke activiteiten en handige reisroutes. Leuk om te lezen als reisinspiratie en zo kom je er ook direct achter welke landen goed aansluiten bij de interesses en wensen van jullie gezin.
PX9789083202402

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tikva Looijen  
Genre
(10)
Reizen  
Fonds
(28)
Travel Family Media  
Uitgavedatum
(32)
03/01/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
245mm, 175mm, 18mm
Pagina's
(8)
232
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product