Costa Rica reisgids magazine 2023 + inclusief gratis app

Marlou Jacobs

€ 17,00
Inclusief btw
Costa Rica reisgids boordevol bezienswaardigheden, reisverhalen, slaapplekken, activiteiten, prachtige foto’s en handige tips. Inclusief gratis app., Van Loo, Godfried, Paperback
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Populair bij Costa Rica reizigers

Het Costa Rica reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Costa Rica reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, natuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Tientallen aanvullende Nederlandstalige video's zijn te vinden op www . reisreport . nl.

Ontdek de natuur

Costa Rica is een geliefde bestemming voor strandliefhebbers maar wordt bovenal bezocht om de prachtige natuur. Vanzelfsprekend komen dan ook de vele uiterst groene nationale parken veelvuldig aan bod in deze luxe uitgave. De bijzondere dieren, schitterende vogels en vulkanische activiteiten worden uitvoerig behandeld, voorzien van meeslepende fotografie. Zowel vanuit het perspectief van reizigers en vogelaars maar ook in verhalen van bewoners.

Ideaal vóór, tijdens en na je reis

Het Costa Rica reisgids magazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een natuurboek, een Costa Rica reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een luxe uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Costa Rica.

Inclusief gratis app

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Waaronder een interactieve routekaart en een groot aantal Nederlandstalige video's. Allemaal te vinden op www . reisreport . nl.

Onmisbaar voor iedere reiziger

Een onmisbaar reisgids magazine om goed in de stemming te komen voor je reis naar Costa Rica, of natuurlijk om cadeau te geven. Bekijk ook de tientallen video's over allerlei mooie plekken in Costa Rica op de website www . reisreport . nl.

Bestsellerauteurs en ervaren reisgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Eerder verschenen van het duo naast meerdere reisboeken over Nederland, ook bi
PX9789083241241
1 Item

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marlou Jacobs  
Medeauteurs
(23)
Godfried van Loo  
Genre
(10)
Reizen - Midden-Amerika  
Trefwoorden
(73)
costa rica,   latijns-amerika,   reisgids,   reisgidsen,   reisreport,   reizen,   rondreis  
Fonds
(28)
REiSREPORT  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
10/01/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Gewicht
(1)
454
Volume
(2)
297mm, 221mm, 5mm
Pagina's
(8)
96
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product