Reishandboek Madeira

Tineke Zwijgers

€ 17,95
Inclusief btw
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden, Zwijgers, Tineke, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden De geur van versgebakken brood en gebak. Een kleurijk geschilderd oud landhuis. Een overdaad aan bloemen en hun aromaâ??s. Kale bergtoppen die opdoemen uit de mist. Madeira is een kleurrijk eiland en een feest voor de zintuigen. En elke dag ontdek je er weer iets nieuws. Een kloof met tientallen watervallen, een glas poncha-likeur, dat verwarmt na een koude bergwandeling, een natuurlijk zwembad in zee of een gezellig terras met zeezicht. Madeira nodigt uit tot vele soorten vakantie. Je kunt er historische plaatsen en musea bekijken, eindeloos wandelen, maar ook prima surfen en golfen, een culinaire eilandtrip maken of een boottocht op zoek naar walvissen en dolfijnen. En wil je toch graag een paar dagen luieren op een wit strand? Plan een tripje naar Porto Santo in! â? Veel achtergrondinformatie â? Praktische informatie, zoals: logeeradressen, vervoer, gezondheid, geldzaken en sportmogelijkheden â? Alle bezienswaardigheden â? Kaarten en plattegronden in kleur
Tineke Zwijgers studeerde Nederlandse Letterkunde in Utrecht, rook heel even aan het onderwijs maar koos toen toch voor haar eerste liefde: freelancer in de reisjournalistiek.
Ze werkte als eindredacteur voor een magazine over Indonesië en schreef artike
PX9789038928128

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tineke Zwijgers  
Genre
(10)
Reizen - Europa  
Thema
(64)
Reisgidsen en vakantiegidsen  
Thema locatie
(67)
Madeira|||themalocatie|Portugal  
Trefwoorden
(73)
cultuur,   madeira,   portugal,   reisgids  
Fonds
(28)
Elmar B.V., Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
15/05/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
167mm, 120mm, 12mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product