Alleen op avontuur

Lidewey van Noord

€ 18,95
Inclusief btw
Alles over wandelen in je eentje, van Noord, Lidewey, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Schrijvers en filosofen zijn het erover eens: om echt van een wandeling te kunnen genieten, moet je alleen op pad gaan. Je hoort beter, ziet meer en ervaart het landschap fundamenteel anders. Bovendien: wie zich aan de natuur overgeeft, is nooit alleen. Maar dat is de theorie. In je eentje door uitgestrekte natuurgebieden lopen heeft ook minder romantische kanten, zo ontdekte Lidewey van Noord. Op haar solotochten door de Piëmontese Apennijnen â?? zonder mobiel bereik â?? kwam ze al haar angsten tegen. Wat als ik een been breek, of verdwaal? Hoe ga ik om met die drie dikke stieren in dat weiland waar ik doorheen moet? En wat nou als er achter die kastanjeboom een enge man verscholen zit? Het plezier won het keer op keer van de vrees en daarom schreef ze dit handboek voor de solowandelaar. Met alles over waarom een mens alleen op pad zou moeten gaan en heel veel tips voor veilig wandelen in je eentje en het bezweren van allerhande angsten.
PX9789050117760

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lidewey van Noord  
Genre
(10)
Fietsen & wandelen  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Nationale parken en natuurreservaten: algemeen,   Natuur en de natuurlijke wereld: algemeen,   Reisgidsen: actieve vakanties,   Reisgidsen: Avontuurlijke vakanties  
Thema locatie
(67)
Nederland  
Trefwoorden
(73)
mindfulness,   natuur,   natuurbeleving,   survivalgids,   wandelen,   wandelgids  
Fonds
(28)
KNNV Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
19/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 125mm, 17mm
Pagina's
(8)
128
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product