Habitat Rotterdam

Priscilla de Putter

€ 24,95
€ 23,45 € 1,50 korting
Inclusief btw
Shaping City Life, Rodenburg, Nicoline, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Vierendertig interviews met Rotterdamse creatieven: ontwerpers, kunstenaars, architecten, choreografen en schrijvers. Vierendertig portretten van mensen, makers, woonhuizen, werkplekken, opinies en passies. Kriskras gingen we door Rotterdam, van Charlois tot Delfshaven en het Nieuwe Westen en van kunstenaar tot culinair ondernemer. We spraken Susan Bijl, Raoul de Jong, Joline Jolink en Conny Janssen over hoe ze wonen, wat ze doen en waarom. We bezochten de studioâ??s van Richard Hutten en Rotganzen en vroegen Sjarel Ex en Aruna Vermeulen naar hun mening over stedelijke verandering. Rotterdam is spannend, snel, voortdurend in ontwikkeling. Er wordt geleefd, gewerkt en genoten. Waarom is het waarborgen van goede woon- en werkruimte belangrijk voor mensen, maar ook voor de stad? Wat zijn de kansen en valkuilen van verandering? Wij brachten het in kaart. De geportretteerden in dit boek zijn vaak idealisten en dromers, maar vooral ondernemers die niets anders kunnen dan hun hart te volgen. Daarom wonen en werken ze in Rotterdam. In 2013 startten Priscilla de Putter en Nicoline Rodenburg met Habitat Magazine: portretten van Rotterdamse makers in hun natuurlijke omgeving. â??De mensâ?? speelt in hun beider werk een grote rol, de positieve blik op het leven domineert. Met dit boek pleiten ze voor het behoud van letterlijke en figuurlijke ruimte voor creativiteit in de stad.
PX9789083014807

Productspecificaties

Auteur
(7)
Priscilla de Putter  
Medeauteurs
(23)
Nicoline Rodenburg  
Genre
(10)
Reizen  
Thema
(64)
Architectuur,   Architectuur: Appartementsgebouwen en woningen,   Interieurontwerp, decor en stijlgidsen,   Lifestyle en persoonlijke stijlgidsen  
Thema locatie
(67)
Rotterdam  
Fonds
(28)
De Hamer  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
31/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
278mm, 219mm, 25mm
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product