Sportcodex 2020

Buzzi, Evi

€ 115,00
Inclusief btw
verzameling van alle wettelijke en reglementaire teksten van toepassing in de Vlaamse Gemeenschap, Maeschalck, Johnny, Paperback
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 115 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 115 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 5,75.

Met de vele wijzigingen in de sportwetgeving en alle nieuwe wetgevende initiatieven van de voorbije twee jaar was het hoog tijd voor een nieuwe sportcodex.Voor iedereen die in de sport werkt, loont het zeer de moeite om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van de recentste regelgeving. Vooral voor rechtspractici, sportbestuurders, sporters en hun adviseurs is het een prachtig werkinstrument.De nieuwe wetgeving over verenigingswerk, de regelgeving met betrekking tot de sportmakelaar en het KB in verband met de vergoeding van bepaalde vrijwilligers werden toegevoegd.Ook neemt deze sportcodex de aanpassingen op van het decreet op de georganiseerde sportsector. Zo schreef het Vlaams Parlement daarin bijkomende bepalingen over de aanspreekpersoon integriteit en een integriteitsbeleid om grensoverschrijdend gedrag in de sportsector tegen te gaan.De regelgeving van deze tiende editie is bijgewerkt tot 1 december 2019, in alle opgenomen teksten werden de wijzigingen verwerkt die met zekerheid in werking treden tot en met 1 januari 2020.
PX9789048636594

Productspecificaties

Auteur
(7)
Buzzi, Evi  
Uitgavedatum
(32)
17/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Druk
(30)
1
Nieuw product