IE in Bedrijf: 2 Bescherming van ideeën

Marjolein Driessen

€ 22,50
Inclusief btw
alles wat u moet weten over intellectuele eigendom voor uw bedrijf, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Hoe bescherm je creatieve uitingen of ideeën en hoe zorg je ervoor dat anderen er niet mee aan de haal gaan? De auteurs van deze uitgave krijgen in hun dagelijkse praktijk veel vragen over dit onderwerp van ondernemers en bedrijven. Het oerwoud aan regels is verwarrend voor de leek. De term â??intellectuele eigendomâ?? is voor velen al onbegrijpelijk. In de ogen van de auteurs is er in Nederland nog teveel onduidelijkheid en onwetendheid op het gebied van intellectuele eigendom. Dit vormde de aanleiding om een serie handboeken over dit onderwerp samen te stellen in de taal van ondernemers. In dit deel (2) gaan de auteurs in op de (on)mogelijkheden van ideeënbescherming, bijvoorbeeld door middel van het auteursrecht en het octrooirecht. In begrijpelijke, zo min mogelijk juridische taal wordt besproken hoe een idee ontstaat, wat de voorwaarden zijn om bescherming te kunnen claimen en wanneer inbreuk wordt gemaakt op de betreffende intellectuele eigendomsrechten zoals het auteurs- en octrooirecht. Het boek staat vol met geïllustreerde voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de auteurs. Fabels worden de wereld uit geholpen en ondernemers krijgen bruikbare en direct toepasbare tips over de bescherming van hun intellectueel eigendom.
Marjolein Driessen is advocaat/ondernemer en een ervaren specialist op het gebied van intellectuele eigendom en reclamerecht. Zij adviseert innovatieve en creatieve ondernemers en (internationale) bedrijven op het gebied van merken, handelsnamen, modellen
PX9789082373219

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marjolein Driessen  
Medeauteurs
(23)
Theo-Willem van Leeuwen  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Nanette Hoogslag  
Trefwoorden
(73)
auteursrecht,   bescherming,   ideeen,   ie-recht,   intellectueel eigendom,   intellectuele eigendom  
Uitgavedatum
(32)
29/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2015  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
126
Druk
(30)
1
Nieuw product