Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

G.W. de Ruiter

€ 39,50
Inclusief btw
Westra, Robert, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 39 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 39 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,95.

Dit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar deze rechtsgebieden aan de orde komen. Voor onderwijsinstellingen is een docentenhandleiding met aanvullend materiaal beschikbaar. Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts) praktijk wordt stapsgewijs behandeld, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schemaâ??s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In deze druk wordt aandacht besteed aan de nieuwe personenvennootschap. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen. De student heeft hierdoor de mogelijkheid om met deze tentamentrainingen te toetsen of hij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het competentiegerichte onderwijs binnen het hbo.
Mr. Wim de Ruiter en mr. Robert Westra zijn als hoofddocent verbonden aan de opleiding Bedrijfskunde van de Academie Organisatie en Ontwikkeling, voorheen de faculteit Economie en Management, van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
PX9789462907942

Productspecificaties

Auteur
(7)
G.W. de Ruiter  
Medeauteurs
(23)
Robert Westra  
Reeks
(12)
Recht in je opleiding  
Trefwoorden
(73)
ondernemingsrecht,   recht,   verbintenissenrecht  
Fonds
(28)
Boom Juridische uitgevers  
Uitgavedatum
(32)
11/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Druk
(30)
11
Nieuw product