Ottomotor-management: 1

R. Bosch

€ 64,10
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 64 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 64 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 3,20.

Ottomotor-management
Systemen en componenten
Deze uitgave is hét handboek voor iedereen die meer wil weten over de ottomotor. De werking en regeling van de ottomotor worden uitvoerig besproken.
Ottomotormanagement verschaft een uitgebreid overzicht van de systemen voor de vullingregeling, inspuiting, ontsteking en katalytische uitlaatgasreiniging. Deze regelingsmechanismen zijn onmisbaar voor het functioneren van een moderne ottomotor.
Aan de hand van het motormanagement Motronic wordt getoond hoe deze systemen in de praktijk worden toegepast. Bijzondere aandacht is er voor de diagnosefuncties. De diagnosefuncties vormen een steeds belangrijker aandeel in de Motronic, omdat de emissiewetgeving steeds strenger wordt.
Een korte greep uit de inhoud
Basisprincipes van de ottomotor - brandstoffen - systemen voor de vullingregeling - brandstoftoevoer - poortinspuiting - directe benzine-inspuiting - inductieve ontstekingssystemen - bobines - bougies -Motronic-systemen - sensoren - regeleenheid - uitlaatgasemissie -katalytische uitlaatgasreiniging - emissiewetgeving -uitlaatgasmeettechniek - diagnose - ontwikkeling van regeleenheden.
De doelgroepen
- voertuigtechnici in opleiding en nascholing
- voertuigtechnici in de werkplaats
- docenten in het MBO en HBO
- studenten aan HBO-instellingen
- iedereen die in voertuigtechniek geïnteresseerd is.
PX9789066748187

Productspecificaties

Auteur
(7)
R. Bosch  
Medeauteurs
(23)
Stuttgart Bosch  
Vertaler
(27)
A. Roskam  
Genre
(10)
Technische vakken  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
28/03/2015
Uitgavejaar
(74)
2007  
Taal
(39)
Nederlands  
Gewicht
(1)
848
Volume
(2)
240mm, 175mm, 25mm
Pagina's
(8)
303
Druk
(30)
1
Nieuw product