KlasNL - woordentrainer

Martijn Baalman

€ 16,95
Inclusief btw
Nederlands leren naar A1, Valk, Anja, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

In KlasNL Woordentrainer staan de woordenschatoefeningen en woordenlijsten waarmee de cursisten kunnen werken aan hun productieve woordenschatkennis. Zo leren zij 1000 van de meest frequente en relevante woorden.

De Woordentrainer: hierin vind je twee soorten woordenlijsten: alfabetische lijsten per les en een lijst waarin de woorden van alle twaalf lessen van KlasNL in alfabetische volgorde zijn opgenomen. Daarnaast vinden de cursisten in de Woordentrainer alle productieve woordenschatoefeningen, die ze zelfstandig buiten de les kunnen maken.

Deze woordentrainer hoort bij de methode KlasNL en is NIET zelfstandig in te zetten.

De woordentrainer is onderdeel van de methode KlasNL Nederlands leren naar A1 en dient apart besteld te worden.

De methode KlasNL is geschreven voor anderstaligen die in een rustig tempo Nederlands willen leren. Dit kunnen laagopgeleiden zijn, maar ook middelbaar opgeleide anderstaligen.

Martijn Baalman is taalwetenschapper, NT2-docent en leermiddelenontwikkelaar. Vita Olijhoek is taalwetenschapper, NT2-docent en opleider. Anja Valk is onderwijskundige, taalwetenschapper, NT2-docent en opleider.

PX9789046906996

Productspecificaties

Auteur
(7)
Martijn Baalman  
Medeauteurs
(23)
Anja Valk,   Vita Olijhoek  
Uitgavedatum
(32)
17/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
104
Druk
(30)
1
Nieuw product